Despre noi
 

Best Austrian Cut este o firmă cu capital mixt româno – austriac  având misiunea de a fi un partener de încredere pentru abatoarele, măcelăriile, fabricile de prelucrare a cărnii din România, prin livrarea de tehnologie, utilaje, consumabile și servicii de cea mai înaltă calitate la nivel mondial.

Provenind dintr-o familie cu peste o sută de ani  de experienţă pe piaţa prelucrării cărnii, Dr Wolfgang Schöberl, fondatorul firmei și-a propus încă de la început transferul metodelor de lucru de succes la producătorii din România.

Având o echipă experimentată dar flexibilă ,Best Austrian Cut lucrează zi de zi la implementarea acestei misiuni prin comunicarea permanentă cu clienţii pentru înţelegerea nevoii acestora, prin oferirea de soluţii optime , asigurând  utilaje , consumabile și servicii de top. 

 

Reprezentăm în exclusivitate sau ca parteneri oficiali producători de utilaje pentru industra cărnii din Germania şi Austria. Încercăm să oferim soluţiile tehnologice cele mai moderne la preţuri competitive si condiţii de plată flexibile.

În perioada următoare vom pune accent deosebit pe relaţia privilegiată cu clienţii noştrii, investind în reţeaua de specialişti care să ofere soluţiile tehnice optime pentru nevoile clienţilor.

Strategia pe care ne bazăm este construirea unei relaţii de încredere cu fiecare dintre clienţii noştrii, indiferent de mărime, astfel încât relaţia comercială dintre noi să fie de real folos pentru ambele parţi.

 

 
 
 
 
 
Contact
 
Best Austrian Cut SRL.
RO530152 Miercurea Ciuc Strada Szek 1 andor.kalamar@bestcut.ro office@bestcut.ro
Tel.: 0266-323.323
Branduri